Skip to main content
test

Oletko liiketoiminnan alan ammattilainen ja koet, että voisit ohjata alalle opiskelevia heidän käytännön opinnoissaan? Haemme liiketoiminnan osastolle Hyvinkäälle opettajaa/kouluttajaa sekä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen että vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2023 - 31.5.2024.

Maistuisiko mahdollisuus muotoilla työpäivästäsi entistäkin mukavampi? Tule Hyriaan! Meillä saa innostua ja onnistua. Monenlaiset ihmiset voivat löytää paikkansa täällä. Ei tarvitse jäädä yksin - aina saa tukea. Saat käyttää omaa osaamistasi ja voit vaikuttaa siihen mitä teet.

Me Hyriassa autamme asiakkaitamme saavuttamaan omia unelmiaan. Työsi kaksi keskeistä tavoitetta ovat opiskelijoiden osaamisen lisääminen ja työelämävalmiuksien kasvattaminen. Oppija on meille tärkein, ja odotamme, että sinäkin haluat kantaa kasvatusvastuuta. Uskot oppijan tahtoon ja kykyyn kasvaa ja kehittyä. Opetustyössä olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi. Meille on tärkeää, että meiltä eteenpäin siirtyneet asiakkaamme voivat kantaa sydämessään onnellisia muistoja merkityksellisistä hetkistä opintojensa ajalta.

Kun aloitat, haluamme, että viihdyt ja voit hyvin. Opiskelijaravintolamme tarjoavat maksuttoman aamupuuron arkiaamuisin sekä henkilöstöhintaisen lounaan. Henkilöstötapahtumien ja työhyvinvointitoiminnan lisäksi tuemme sinua Smartum-edulla ja alennuksilla hius- ja kauneudenhoitoalan palveluihimme. Joustavat työterveyspalvelumme ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Esihenkilömme ovat saaneet henkilöstökyselyissä huippuarvosanat ja me kyllä huomaamme, kun sinäkin onnistut työssäsi odotettua paremmin. Henkilöstön palkitsemisen periaatteista päätetään vuosittain yhdessä työntekijöiden edustajien kanssa. Kannustamme myös jatkuvasti oman osaamisesi kehittämiseen.

Osastollamme koulutetaan sekä yhteishaun että jatkuvan haun kautta tulevia opiskelijoita liiketoiminnan perustutkintoon ja ammattitutkintoon. Nimikkeesi määräytyy sen mukaan, painottuuko tuleva työ yhteishaun opiskelijoihin (opettaja) vai jatkuvan haun opiskelijoihin (kouluttaja). Yhteishaun kautta tulevat opiskelijat ovat pääosin peruskoulun juuri päättäneitä nuoria.

Opetat ja ohjaat tulevia liiketoiminnan alan ammattilaisia kampuksella, verkossa sekä muissa oppimisympäristöissämme. Vastuullasi on asiakaspalvelun, myynnin, tuloksellisen toiminnan, työyhteisössä toimimisen, yrittäjyyden tai taloushallinnon aiheiden opetus- ja ohjaustehtäviä. Autat opiskelijoita kohti työelämää ja jatko-opintoja. Pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja suunnittelemaan sekä kehittämään koulutusta aina paremmin työelämän ja opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi.

Oman alasi opettamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitella opiskelijan opintojen etenemistä yhdessä hänen kanssaan sekä seurata opintojen edistymistä. Työhösi sisältyy työelämässä tapahtuvan oppimisen ohjausta, osaamisen arviointia sekä muuta työelämäyhteistyötä. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään meillä digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Odotamme, että sinulla on alan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta alan erilaisista työtehtävistä. Eduksesi luetaan myös kokemus opetus- ja ohjaustyöstä sekä hyvät työelämäyhteydet.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan: ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetettavalta alalta). Mikäli sinulla ei ole vielä suoritettuna pedagogisia opintoja, voimme tukea sinua opintojen suorittamisessa. Voit hakea tehtävään, vaikka et täyttäisi kelpoisuusehtoja. Ehkä olet alasi kokenut ammattilainen, ja haluaisit siirtyä jakamaan osaamistasi eteenpäin? Hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia voi tulla valituksi määräajaksi, jos kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät joko ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten (kouluttaja) tai yksityisen opetusalan (opettaja) työehtosopimuksen mukaan. Jälkimmäisessä siirrymme vuosityöaikaan 1.8.2023 alkaen, ja palkat ovat vuosityöajan mukaisia. Lopulliseen palkkaan vaikuttavat mm. koulutus, työkokemus ja muu osaaminen. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena voivat olla kaikki Hyrian toimipisteet.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat
http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Pasi Kymäläinen, p. 040 660 8182, pasi.kymalainen@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Liiketoiminnan ala

Hyriasta saat taitoja, joilla muutat maailmaasi. Me lupaamme älykkäimmät ja kyvykkäimmät palvelut onnistumiseen. Koulutamme ja valmennamme, jotta asiakkaillamme olisi enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon!


Osoite: Kauppalankatu 18, 05800 Hyvinkää
Hyria - Rökfri arbetsplats Hyria - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb