Liiketoiminnan ja johtamiskoulutuksien opettaja - Ammattiopisto Lappia

Liiketoiminnan ja johtamiskoulutuksien opettaja - Ammattiopisto Lappia

Haemme Ammattiopisto Lappiaan liiketoiminnan, yrittäjyyden, esimiestyön ja johtamiskoulutuksien päätoimista tuntiopettajaa Tornioon ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. HUOM! Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmat saapuneet hakemukset huomioidaan paikkaa täytettäessä.

Tehtäviin kuuluu mm. yrittäjien, kaupan esimiestyön, lähiesimiestyön sekä muiden liiketoiminnan ja johtamiskoulutuksien sisältöjen opetustyötä ja arviointia. Tehtävä sisältää myös yritys- ja asiakaskohtaisesti räätälöityjen koulutus- ja valmennustuotteiden suunnittelua ja kehittämistä, opiskelijaryhmien ohjausta sekä koulutustuotteiden myyntiä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogisia opintoja, työkokemusta esimiestyöstä sekä kokemusta opettajana toimimisesta. Eduksi katsomme hyvät työelämäverkostot, digitaalisen markkinoinnin osaamisen, verkko-opetuskokemuksen sekä laajan yrityselämän käytännön työn osaamisen. Tehtävä edellyttää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusehdot on määritelty opetustoimen henkilöstöä koskevassa asetuksessa 986/98 siirtymäsäännöksineen. Työsuhteen ehdot määräytyvät opetusalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä työhöntulotarkastustodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen asiakirja soveltuvuudesta alaikäisten kanssa työskentelyyn. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).

Läs mer

http://www.lappia.fi

Koulutuspäällikkö Mervi Finström-Isto, puh. 040 747 1370, mervi.finstrom-isto(at)lappia.fi

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Ammattiopisto Lappia, osaamispalvelut
Adress: Urheilukatu 6, 95400 Tornio

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia on vahva maakunnallinen koulutuksen järjestäjä ja aktiivinen kehittäjä. Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille.
Lappiassa on tällä hetkellä noin 330 työntekijää ja noin 3500 nuorta ja aikuista opiskelijaa.
Lappia toteuttaa ja kehittää ammatillista koulutusta ja muuta sitä tukevaa toimintaa alueen kannalta tuloksellisesti, tasapuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Lappia ja jokainen lappialainen vaikuttaa vahvasti alueen elinvoiman kehittymiseen. Visiomme on Lappia - Pohjoista elinvoimaa!
Meillä asiakas on ytimessä aidosti, vastuullisesti ja välittäen. Meillä on vahvaa osaamista ja uudistumme rohkeasti.
Henkilöstön osaamisen kartuttaminen ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen ovat toimintamme avainasioita. Työskentelemme moniammatillisesti ja huomioimme työelämästä ja toimintaympäristöstä tulevat kehittämistarpeet. Lappialaisilla on kattava ja laadukas työterveyshuolto sekä monipuoliset henkilöstöedut. Lappia on savuton oppilaitos.

Mer om arbetsgivaren