test
Liiketoiminnan ja media-alan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme opettajaa voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaikaa on jatkettu 21.1.2022 saakka ja tähän mennessä hakeneet otetaan huomioon.

Opettajan tehtävänä on merkonomi- ja mediapalvelujen toteuttajaopiskelijoiden opetus ja ohjaus oppilaitoksessa sekä asiakkaiden toimintaympäristössä. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja arviointi ovat myös keskeisiä työtehtäviä.

Opetus- ja ohjaus tapahtuu pääsääntöisesti Keuda Nurmijärven toimipisteessä, mutta mahdollisesti myös muissa Keudan toimipisteissä sekä alan työpaikoilla. Työ voi sisältää iltaopetusta. Työssä tarvitaan omaa autoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, opettajan pedagoginen kelpoisuus ja työkokemus opetusalaa vastaavista tehtävistä. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 1150/2017.

Arvostamme monipuolista alan työkokemusta, innostunutta pedagogista otetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Marjaana Kojo p. 040 1745 438, marjaana.kojo@keuda.fi (töissä 10.1.2022 alkaen)
Koulutusjohtaja Outi Tuomivaara p. 040 1745 575, outi.tuomivaara@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Lopentie 20, 01860 Perttula

Rekommenderade jobb