Liiketoiminnan päätoiminen opettaja

Liiketoiminnan tuntiopettaja (vakituinen, päätoiminen)
SASKY koulutuskuntayhtymä
Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto on dynaaminen noin 450 opiskelijan oppilaitos Tampereen keskustan tuntumassa.

Haemme liiketoiminnan/kaupan ja hallinnon moniosaajaa ja erinomaista tiimipelaajaa liiketoiminnan toistaiseksi voimassa olevaan päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Työskentelypaikkakunta tehtävän alkaessa on Tampere.

Opettajan tehtäviin kuuluu ammatillisten koulutusten oppimisen ohjaaminen. Opettajan ydintehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä ohjaustehtäviä, esimerkiksi oppimisen ja henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö työelämäverkostoissa ovat keskeinen osa opettajan työtä.

Edellytämme liiketoiminnan/kaupan ja hallinnon -alan, hyvää käytännön osaamista sekä erittäin hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävään valittavalla henkilöllä on ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia itsenäisesti digitaalisissa toimintaympäristöissä sekä erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työkokemusta nuorten/aikuisten parissa tehtävästä opetustyöstä. Eduksi luetaan monipuolisten pedagogisten menetelmien ja tiimipedagogiikan hallinta ja kokemus opiskelijoiden henkilökohtaisesta ohjaamisesta sekä innostus tutkintorajat ylittävään ammatillisen koulutuksen asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.

Tarjoamme erinomaiset työkaverit ja huippuyhteishengen jatkuvasti kehittävässä ja kehittyvässä työyhteisössä Tampereen ytimessä.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tulee tehdä 13.4.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä. Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Katja Mannila p. 044 774 5004. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/tampereen-palvelualan-ammattiopisto/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Katja Mannila p. 044 774 5004. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

SASKY koulutuskuntayhtymä, Tampereen palvelualan ammattiopisto
Osoite: Koulukatu 18, 33200 Tampere

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.

Suggested jobs