Liiketoiminnan pt. tuntiopettaja (määräaikainen)

Haemme liiketoiminnan päätoimista tuntiopettajaa määräajaksi 5.1.2021 - 31.7.2021.

Työtehtäviin kuuluvat liiketoiminnan perustutkinnon monipuoliset opetus- ja ohjaustehtävät. Työhön sisältyy työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamista sekä opiskelijoiden henkilökohtaisten osaamisen kehittämissuunnitelmien (hoks) ohjaamista.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista liiketoiminta-alan käytännön työkokemusta. Kokemus ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaustehtävistä katsotaan eduksi. Valittavalla pitää olla valmius työvälineohjelmien opettamiseen. Vahva työkokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) 13 §:n mukainen kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C liite 1 vuosityöaika). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Tea Mäkeläinen
040 341 5512 / tea.makelainen@gradia.fi
Haastattelut 13.10.2020 klo 9 - 12

Gradia Jyväskylä
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2019 oli 96 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.