Liiketoimintajohtaja, Tietotekniikkapalvelut - 2M-IT

Liiketoimintajohtaja, Tietotekniikkapalvelut

Haemme liiketoimintajohtajaa vastaamaan 2M-IT:n tietotekniikkapalveluiden kokonaisuudesta. 2M-IT:n tietotekniikkapalvelut koostuvat käyttäjille tarjottavista perustietotekniikan palveluista, kuten laitepalveluista, kapasiteettipalveluista, tietoliikennepalveluista sekä tukipalveluista. Työtehtävät sijaitsevat länsirannikolla (Turku ja Pori).

Liiketoimintajohtajana vastaat tulosyksikön toiminnasta ja toimit asiantuntijoiden esimiehenä. Vastuullasi on operatiivisten prosessien johtaminen niin, että asiakassopimuksissa määritelty laatu ja tehokkuus toteutuvat. Keskeisimmät työtehtävät liittyvät selkeään ja tavoitteelliseen henkilöstöjohtamiseen, operatiivisten prosessien seurantaan ja niiden kehittämiseen sekä taloudellisten tunnuslukujen kautta tapahtuvaan toiminnan ohjaamiseen. Osallistut strategiatyöhön ja vastaat sen toteutuksesta oman osastosi osalta.

Seuraat asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden tasoa vastuualueesi osalta ja viet tehokkaasti eteenpäin niistä seuraavia toimenpiteitä. Olet myös itse mukana asiakastyössä ja teet aktiivisesti yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Sinun odotetaan saavan tuloksia aikaan joustavalla, innostavalla ja määrätietoisella työotteella niin asiakasrajapinnassa, tuloslaskelmassa kuin organisaation henkilöstökokemuksessa.

• Vastaat tietotekniikan tarjoamisesta asiakkaille heidän haluamassaan yhtiölle tarkoituksen mukaisessa kustannustehokkaassa palvelumuodossa.

• Vastaat dokumentaation ajantasaisuudesta. Ylläpidät oman organisaation ja ulkopuolisten toimijoiden osaamisverkostoa tarjoten teknologian osaamista ajantasaisesti yrityksen ja asiakkaiden kehittyvään tarpeeseen.

• Organisoit kehitettävien ratkaisuiden osalta yrityksen muutosjohtamisen tuotantoon luovuttamisesta tietotekniikkapalveluiden elinkaaren loppuun. Ylläpidät laskentamallia sisäisen laskennan osalta liittyen tietotekniikkapalveluiden kustannusrakenteeseen.

• Toimit aktiivisesti valtakunnallisen tietotekniikkayhteistyön rakentajana unohtamatta yrityksen liiketoimintapohjaisia tavoitteita.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
·       Esimieskokemusta ja johtamistaitoa
·       Ylempää korkeakoulututkintoa
·       Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
·       Kykyä kehittää toimintoja muuttuvassa toimintaympäristössä.
·       Matkustusvalmiutta Suomessa

Tarjoamme:
·       Vakituisen työsuhteen
·       Ajanmukaiset työvälineet
·       Sujuvat ja ketterästi kehitettävät toimintamallit
·       Vahvan asiantuntijayhteisön tuen
·       Mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut

Kesälomakauden aiheuttamien muutosten myötä hakuaikaa on jatkettu sunnuntaihin 11.8.2019 klo 23.59 saakka.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi

Olli Toivonen, liiketoimintajohtaja ajalla 27.6.-7.7.
p. +358 (0) 50 572 6860
olli.toivonen@2m-it.fi
Jari Nevalainen, toimitusjohtaja ajalla 8.7.-16.7. klo 14-16
p. +358 (0) 50 383 9455
jari.nevalainen@2m-it.fi

2M-IT, Tietotekniikkapalvelut
Osoite: Pori, Salo, Turku

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.
Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.
Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia. Yrityksessämme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Tutustu työnantajaan