Skip to main content
test

Ranuan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi liikunnan ja terveystiedon lehtorin viransijaisuus ajalle 29.1.-1.6.2024. Liikunnan opetusta yläkoulussa 23 vvh, lukiossa 2 vvh ja yläkoulun terveystiedossa 1 vvh. Virkaan kuuluvat myös luokanvalvojuus (1,4 vvh) sekä oppilaskunnan ohjaavan opettajan tehtävät (1 vvh).

Kelpoisuusehtona aineenopettajan kelpoisuus (asetus 986/1998). Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Mikäli hakijoiden joukossa ei ole kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa, myös eikelpoinen henkilö voidaan nimetä tehtävään mikäli hakijalla katsotaan olevan riittävä koulutus ja tehtävän hoitamiseksi riittävät taidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, inspiroivan luontoympäristön, loistavan työyhteisön ja tarvittavan perehdytyksen. Henkilöstöetuna tarjoamme e-passin (sportti-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut).

Edellytämme valittavalta hyvää pedagogista osaamista, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Valinta tehdään painottaen haastattelussa esille nousevia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja vuorovaikutustaitoja.

Sähköiset hakemukset 4.1. klo 12.00 mennessä ensisijaisesti http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Sähköiseen hakemukseen voi liittää erikseen ansioluettelon, mutta hakijoiden vertailu perustuu ensisijaisesti sähköisessä rekrytointijärjestelmässä annettuihin tietoihin.

Viransijaiseksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Valitulla on kahden kuukauden koeaika.


Lisätietoja

http://www.ranua.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Susanna Tervamäki, p. 0400 695 902, susanna.tervamaki@edu.ranua.fi (yläkoulu)
Petteri Mertala, p. 040 8670 231, petteri.mertala@edu.ranua.fi (lukio)

Lisätietoja

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Ranuan Yläaste

Ranua on noin 3700 asukkaan vireä pitäjä Lapin etelärajalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lapsiystävällisessä kunnassa arki rullaa sujuvasti, palvelut pelaavat ja vapaa-ajan tekemistä riittää etenkin luonnon ystäville. Meillä on myös arktinen eläinpuisto ja lähes legendaariset hillasuot.


Osoite: Aapiskuja 6 E, 97700 Ranua

Rekommenderade jobb