Skip to main content
test

Haemme Rautalammin koulutoimeen liikunnan ja terveystiedon päätoimista tuntiopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää liikunnan ja terveystiedon opetusta yhtenäiskoulun luokilla 7-9 sekä liikunnan ja terveystiedon opetusta Rautalammin lukiossa.

Matti Lohen koulu on 240 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme on aktiivinen, lämminhenkinen ja innostunut työyhteisö.

Rautalammin lukio on noin 100 opiskelijan lukio, jossa lukio-opetuksen ohella painottuvat vahvasti ratsastusopinnot sekä teatteri-ilmaisu. Lukion tilat ovat modernit ja viihtyisät.

Rautalammin koulut toimivat jaetun johtajuuden mallin mukaisesti. Arjen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu koulujen koko henkilöstö. Matti Lohen koulussa johtotiimin jäsenet johtavat kolmea luokka-asteittain jaettua tiimiä, jossa henkilöstömme suunnittelee ja kehittää arkea. Lukiossa tiimejä on yksi.

Olemme sitoutuneet oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa tehtävässä työssä tiimityön kehittämiseen ja se on keskeinen keino osallisuuden vahvistamiseksi koko yhteisössämme. Yhteistyötä koulujen välillä tehdään vahvasti.
Hakijalta odotamme ennakkoluulottomuutta ja halua tarkastella asioita uusista näkökulmista.

Rautalammin koulutoimessa on sitouduttu positiivisen pedagogiikan mukaisen toimintakulttuurin vahvistamiseen ja toivomme sinunkin kokevan omaksesi vahvuuksien varaan rakennetun kohtaamisen ja oppimisen ohjaamisen. Vahvistamme pedagogista osaamistamme niin, että pystymme huomioimaan jokaisen oppijan yksilölliset tarpeet osana omaa ryhmää. Toivomme sinunkin panostasi tähän arjen kehittämistyöhön.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on OVTES:n mukainen

Lisätietoja

https://www.rautalampi.fi/ratsastuslukio/
https://www.rautalampi.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/matti-lohen-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Olli Lipponen, sivistysjohtaja p. 040 551 4361
Mervi Pulkkinen, perusopetuksen rehtori, p. 040 703 5598

Lisätietoja

Rautalammin kunta

Rautalampi on vireä ja kehityshakuinen kunta Sisä-Savossa. Asukkaita Rautalammilla on noin 3100. Opetusta järjestetään kolmessa yksikössä; Rautalammin lukiossa, Matti Lohen yhtenäiskoulussa (luokat 1-9) sekä Kerkonjoen koulussa (luokat 0-6). Perusopetuksessa Rautalammilla opiskelee noin 300 oppilasta ja lukiossa noin 100 opiskelijaa.

Rautalammin sivistysosaston toiminta pohjautuu tiimiorganisaatio -malliin. Osaston johtotiimi, nimeltään SISU-ryhmä, suunnittelee, kehittää ja arvioi toimintaa. SISU-ryhmään kuuluvat yksiköiden johtajat ja hallintokuntien ylimmät vastuuhenkilöt. Jokainen yksikkö toimii tiimiorganisaatioperiaatteella. Toiminnan keskiössä on avoin ja kannustava dialogi sekä työntekijöiden ja yksiköiden kehittäminen valmentavalla esimiesotteella. Tavoitteena on laajentaa tiimiajattelua osaksi opetusta ja oppimista.


Osoite: Kuopionti 11, 77700 Rautalampi

Rekommenderade jobb