Liikunnan lehtori - Euran kunta

Liikunnan lehtori

Euran kunnan sivistyspalvelut hakee liikunnan lehtorin viransijaista Euran yhteiskouluun ja Euran lukioon 6.8.2019- 31.5.2020 (suurin osa opetettavista ryhmistä yläkoulun poikia, opetustehtäviä myös lukiossa)
Tehtävä on Euran kunnan palvelussuhde ja palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan Kunnallista opettajien virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (5004/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Tehtävän täytössä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Sivistystoimenjohtaja Teija Vuohijoki, puh. 044-4224 500 tai teija.vuohijoki@eura.fi

Sivistyspalvelut
Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Tutustu työnantajaan