Liikunnan lehtori/vuorotteluvapaan sijaisuus - Kauhavan kaupunki

Liikunnan lehtori/vuorotteluvapaan sijaisuus

Kauhavan kaupunki julistaa haettavaksi liikunnan lehtorin viran (nro 2136) vuorotteluvapaan viransijaisuuden ajalle 7.8.2019-2.2.2020. Sijoituspaikka on Alahärmän yläkoulu.
Opetustunteja on yläkoulussa 21 h/vk ja Härmän lukiossa 4 h/vk.

Sijaisuuteen palkattavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuteen vaadittavat kriteerit. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakijalta edellytetään asetuksen 986/1998 § 5 mukaista aineenopettajan kelpoisuutta opetettavassa aineessa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä.
Hakemus voidaan toimittaa myös postitse em. osoitteeseen.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Alahärmän yläkoulun rehtori Tiina Luoma, p. 044 4834 281, tiina.luoma(at)kauhava.fi

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Koulukuja 5, 62300 Härmä

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta.
Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä.
Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan