Liikunnan lehtorin viransijaisuus - Suonenjoen kaupunki

Liikunnan lehtorin viransijaisuus - Suonenjoen kaupunki

Suonenjoen yhtenäiskoulussa julistetaan haettavaksi perusopetuksen ja lukion yhteinen liikunnan lehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2019 - 30.5.2020. Tehtävään kuuluu pääasiassa tyttöjen liikuntaryhmien opetusta.

Virka- ja toimisuhteiden palkkaukset määräytyvät voimassa olevien työehtosopimusten mukaisina.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virka- ja työsuhteiden alussa käytetään työehtosopimuksen mukaista koeaikaa, joka toistaiseksi valittavissa viroissa on kuusi (6) kuukautta, määräaikaisissa viroissa ja viransijaisuuksissa koeaika on puolet määräaikaisuuden tai viransijaisuuden kestosta.

Tehtäviin haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi perjantaihin 31.5.2019 klo 14.00 mennessä.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.
Tietoja Suonenjoen kaupungista: www.suonenjoki.fi

Suonenjoki 3.5.2019

Atso Vilokkinen, rehtori

Läs mer

http://www.suonenjoki.fi

Lisätietoja viroista ja toimista voi tiedustella rehtori Atso Vilokkiselta: puhelin 0407071344 ja sähköposti atso.vilokkinen@suonenjoki.fi

Suonenjoen kaupunki, Koulutoimi, Perusopetus
Adress: Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki

Suonenjoen kaupunki on hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Kuopiota sijaitseva noin 7500 asukkaan maankuulu mansikkakaupunki.
Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille sekä hyvät vetovoimatekijät asumiselle ja monipuoliselle elinkeinotoiminnalle
Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren