Liikunnan lehtorin virka

Porvoon kaupungin kansalaisopisto hakee liikunnan lehtoria vakituiseen virkaan 1.1.2021 alkaen.

Omaa opetusta 500 oppituntia ja muuta työtä 470 kellotuntia vuodessa. Muuhun työhön sisältyy liikunnan ja terveyden opetussuunnitelman ja opinto-ohjelman tekeminen, opiston yleiseen kehittämiseen osallistuminen sekä tuntiopettajien kouluttaminen.

Kelpoisuusvaatimus:
Vapaasta sivistystyöstä annetussa laissa tarkoitetuksi opettajaksi on kelpoinen henkilö, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot (3.11.2005/865).

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.
Palkkaus määräytyy OVTESin mukaan.

Lähetä hakemuksesi 30.11.2020 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kansalaisopisto

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Pertti Jääskä, rehtori, puh. 040 523 0699, s-posti pertti.jaaska@porvoo.fi

Vapaa sivistystyö, kansalaisopisto
Osoite: Mannerheiminkatu 15, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats