Liikunnanohjaaja (2)

Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu muun muassa koululaisten sekä alle kouluikäisten uinninopetus, uimavalvonta ja vesiliikuntaryhmien ohjaus. Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia viikossa aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Liikunnanohjaaja työskentelee pääasiassa Ylöjärven uimahallilla.

Liikunnanohjaajan tehtävä edellyttää vastuullisuutta, riittävää fyysistä toimintakykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä liikunnanohjaustaitoja. Lisäksi työ edellyttää oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä pelastus-, ja ensiaputaitojen ylläpitoa.
Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään liikunnanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva liikunta-alan koulutus. Kokemus uimaopetuksesta ja uinninopettajan pätevyys katsotaan eduksi. Uimahallin liikunnanohjaajalta edellytetään hyväksytysti suoritettua pelastusuintia ennen valintapäätöksen tekemistä.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava voimassa oleva rikostaustaote.

Palkkaus ja muut työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työt alkavat 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan riippuen vallitsevasta koronaepidemiatilanteesta.
Haastattelut suoritetaan viikolla 20.

Hakuaika päättyy 30.4.2021 klo 21.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi/liikunta

Tutustu työnantajaan

Minna Vigren, vastaava liikunnanohjaaja, p. 050 523 2081.
Tuomo Järvinen, liikuntapäällikkö, p. 041 730 0165.

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Koulutie 6, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, yli 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs