Liikunnanohjaaja (2 hlöä) - Keravan kaupunki

Liikunnanohjaaja (2 hlöä) - Keravan kaupunki

Liikunnanohjaajaksi uuteen vesiliikuntakeskukseemme?

Haemme kahta iloista ja oma-aloitteista liikunnanohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvaasi kuuluvat uimahallin valvonta, asiakaspalvelu sekä uimakoulujen ja vesiliikunnan ohjaus. Liikunnanohjausta saattaa olla myös muilla liikuntapaikoilla. Toimit osana liikunnanohjaajiemme tiimiä. Työskentelet pääsääntöisesti uudessa vesiliikuntakeskuksessamme, joka avautuu koko laajuudessaan syksyllä 2019. Kesällä työtehtävät sijoittuvat maauimalaamme. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös työskentelyä viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön ja mukavat työkaverit. Odotamme sinua reipashenkiseen joukkoomme!

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa.

Pätevyysvaatimuksena on liikunnanohjaajan perustutkinto, liikuntaneuvojan tai liikunnan ammattitutkinto. Edellytämme, että tehtävään valittu on myös suorittanut uinninopettajan tutkinnon sekä uinninvalvojakurssin tai kansainvälisen hengenpelastajakurssin. Liikunta-alan työkokemus katsotaan eduksi. Ennen työsuhteen alkamista tulee suorittaa uinninvalvojan testiuinti sekä esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakuaika päättyy su 9.6.2019 klo 23.00

Läs mer

http://www.kerava.fi

Lisätietoja antaa liikuntapalvelujohtaja Eeva Saarinen, sähköpostitse etunimi.sukunimi@kerava.fi tai puhelimitse p. 040-318 2246.

Keravan kaupunki, Vapaa-aika- ja hyvinvointipalvelut, Liikuntapalvelut
Adress: Metsolantie 3, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Liikuntapalvelut on osa vapaa-aika- ja hyvinvointitoimialaa.

Mer om arbetsgivaren