Liikunnanohjaaja - Kolarin kunta

Liikunnanohjaaja - Kolarin kunta

Kolarin kunnassa on haettavana liikunnanohjaajan toimi.
Liikunnanohjaaja toimii hyvinvoinnin, kasvun ja oppimisen toimialalla.
Liikunnanohjaajan työnkuva on laaja-alainen ja monipuolinen. Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa erilaiset yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjaukset ja vapaa-aikatoimen yleiset tehtävät. Hakijalta vaadimme tehtävään soveltuvaa, vähintään alempaa ammattikorkeakoulututkintoa, vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa tai ammatillista perustutkintoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta liikunnanohjauksesta. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.
Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote.
Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on yleistyöaika (38 h 45 min), joka sisältää myös ilta/viikonloppu työtä.
Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä

Hakuaika päättyy 29.5.2019
Toivomme hakemuksia toimitettavan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekryn kautta. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Kolarin kunta, liikuntatoimi Isopalontie 2 95900 Kolari. Kuoreen merkintä liikunnanohjaaja.

Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Eeva-Liisa Lompolojärvi p. 0407680369, eeva-liisa.lompolojarvi@kolari.fi ja sivistysjohtaja juha Väisänen p. 0404895030, juha.vaisanen@kolari.fi

Kolarin kunta
Adress: Isopalontie 2, 95900 Kolari

Kolari on noin neljäntuhannen asukkaan kasvava ja kehittyvä, Yllästunturista ja kauniista luonnonmaisemista tunnettu kunta Tunturi Lapissa.

Mer om arbetsgivaren