Liikunnanohjaaja

Kiuruveden kaupunki liikuntapalvelut julistaa haettavaksi liikunnanohjaajan vakinaisen toimen. Tehtäviin sisältyy hallintoa, erilaisten ryhmien, liikunnanohjausta, kassapalvelua, uinninopetusta ja -valvontaa. Hakijalla vaaditaan liikunnanohjauksen perustutkinto tai liikunnan ammattitutkinto. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton edellyttämä pätevyys uinninvalvontaan tulee olla suoritettuna ennen työn vastaanottamista. Palkkaus perustuu voimassa olevaan KVTES:iin. Työ alkaa 30.8.2021.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 16.4.2021 klo 14.00 mennessa vain sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Valittujen on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja: Liikuntasihteeri Lassi Myllylä, 040 759 5005, lassi.myllyla@kiuruvesi.fi

Lisätietoja

http://www.kiuruvesi.fi/Suomeksi/Palvelut/Liikunta-ja-ulkoilu
https://www.kiuruvesi.fi/Suomeksi/Palvelut/Liikunta-ja-ulkoilu/Liikuntapaikat-ja-luontopolut/Uimahalli-ja-kuntosali

Tutustu työnantajaan

Liikuntasihteeri Lassi Myllylä, 040 759 5005, lassi.myllyla@kiuruvesi.fi

Kiuruveden kaupunki, Opetus- ja sivistyspalvelukeskus, Liikunta, nuoriso
Osoite: Kuorevirrankatu 10, 74700 Kiuruvesi

Kiuruveden kaupunki on n. 8.000 asukkaan kunta Ylä -Savossa. Liikuntapalvelut on keskittynyt Kuorevirran urheilualueelle, jossa sijaitsee mm uima-, jää- ja liikuntahalli, urheilu-, tennis-, beach- ja keinonurmikentät. Liikuntapalveluissa työskentelee tällä hetkellä liikuntasihteerin lisäksi kolme liikunnanohjaajaa ja erityisliikunnanohjaaja.

Suggested jobs