Skip to main content
test

Haluatko edistää hyvää elämää Pudasjärvellä? Tule meille liikunnanohjaajaksi!

Liikunnanohjaajana pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa ja monipuolissa tehtävissä. Kyseessä on määräaikainen tehtävä ajalle 15.8.2022 - 30.6.2023.

Työtehtävät painottuvat liikunnan ohjaamiseen, elintapaohjaukseen ja liikuntatoiminnan kehittämiseen. Merkittävässä roolissa on myös Voimaa vanhuuteen -verkoston toiminnan koordinointi. Liikunnan ohjaustyössä pääset työskentelemään kaiken ikäisten kuntalaisten parissa, mutta pääpaino on soveltavan liikunnan ryhmien ohjaamisessa. Tehtävään sisältyy myös viestintä liikuntatoimen ajankohtaisista asioita.

Työympäristönä on monipuolisten liikuntapalveluiden keskittymä, jossa sijaitsevat Tuomas Sammelvuo -sali ja virkistysuimala Puikkari liikuntasaleineen, altaineen ja kuntosaleineen. Lisäksi ryhmänohjauksia järjestetään erityisryhmien palveluyksiköissä sekä tilanteen mukaan jalkautuen. Elintapaohjausta toteutetaan Hyvän olon keskus Pirtissä, joka on monipuolisten hyvinvointipalveluiden keskittymä Pudasjärven keskustassa. Elintapaohjauksessa tehdään tiivistä yhteistyötä Oulunkaaren kuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttiluokkaa.

Eduksi luetaan kokemus liikunnanohjaajan tehtävistä ja soveltavan liikunnan ohjaamisesta sekä elintapaohjauksen/liikuntaneuvonnan toteuttamisesta, innostus toiminnan kehittämiseen, hyvät vuorovaikutustaidot sekä monipuoliset viestintätaidot. Toivomme sinun olevan aktiivisen työotteen omaava ja kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn.

Työssä noudatetaan liukuvaa yleistyöaikaa (38,25 h/vko), joka sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työsuhteessa noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Tehtäväkohtainen palkka on 2 258,17 e / kk. Työn aloitus on 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatamme 2 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Soveltuvuuden arvioinnissa voidaan käyttää testausta.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta lähettää hakemusta Kuntarekryn kautta, hakemus tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@pudasjarvi.fi tai postitse osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, PL 10, 93101 Pudasjärvi.

Lisätietoja

https://www.pudasjarvi.fi/liikuntapalvelut/
https://www.pudasjarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 17. - 23.6. hyvinvointipäällikkö Outi Nivakoski (040 560 9297, outi.nivakoski (at) pudasjarvi.fi)

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta

Oletko kiinnostunut ihmisläheisestä ja itseohjautuvasta työstä mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa? Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat mm. yhteisöllisyys, kannustavuus ja uudistusmielisyys.

Meillä asukas on ykkönen! Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Pudasjärven kaupungin työntekijöiden hyvinvointia edistetään aktiivisesti. Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. ePassi, henkilöstömökki Syötteellä sekä laaja työhyvinvointitarjotin.

Pudasjärvi on noin 7 800 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Pudasjärvi on tunnettu upeista ulkoilumaastoista ja Suomen eteläisimmästä tunturista Iso-Syötteestä. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme.


Osoite: Tuulimyllyntie 4, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb