Liikunnanohjaaja - Nurmijärven kunta

Liikunnanohjaaja

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö
Haemme liikuntapalveluihin
LIIKUNNANOHJAAJA
sijaisuuteen 31.7.2020 saakka, työ alkaa sopimuksen mukaan.
Liikunnanohjaajan tehtävänä on toimia ohjaajana liikuntapalveluiden tarjoamilla tunneilla. Työtehtävät painottuvat käytännön ohjaustyöhön sekä erilaisten liikuntatilaisuuksien järjestämiseen. Ohjausryhmiä järjestetään myös iltaisin.
Haemme liikunnanohjaajaa, joka pystyy ohjaamaan eri-ikäisille kuntalaisille suunnattuja tunteja. Ohjaustunnit koostuvat lasten-, työikäisten, ikäihmisten sekä soveltavan liikunnan ohjauksista. Työntekijän tulee hallita tietotekniikan perustaidot. Työ vaatii oman auton käyttöä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
Kelpoisuusehtona liikunnanohjaajan/liikuntaneuvojan tutkinto 120 ov. tai liikunnanohjaajan AMK 140 ov tai muu alaan soveltuva tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa liikuntapäällikkö Antero Lempiö, p. 040 317 2050, tai antero.lempio@nurmijarvi.fi. Odotamme yhteydenottoasi.
Hakuaika päättyy 21.6.2019 klo 15. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4329
  • 7.6.2019 - 21.6.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

liikuntapäällikkö Antero Lempiö, p. 040 317 2050, tai antero.lempio@nurmijarvi.fi. Odotamme yhteydenottoasi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan