Skip to main content
test

Haemme vesiliikunnan ammattilaista loppuvuodesta avautuvaan Iisalmen uuteen uimahalliin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sisältää monipuolista vesiliikunnan ohjausta eri kohderyhmille, peruskoulujen ja varhaiskasvatuksen uimaopetusta ja ohjausten suunnittelua sekä uinninvalvontaa. Tiimissämme sinun on mahdollisuus kehittää itseäsi vesiliikunnan ammattilaisena. Samalla pääset alusta alkaen kehittämään uuden uimahallin palveluja ja toimintakulttuuria.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto tai vähintään soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja kokemus uimahallin allasosaston toiminnasta. Edellytämme soveltuvaa liikunta-alan koulutusta sekä Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvoja ja uimaopettajan pätevyyttä. Arvostamme kehittävää ja innovatiivista työotetta, organisointaitoja ja kykyä toimia ryhmässä.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkanosa on 2 136,93 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksen määrään perustuvaa ammattialalisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada puolen vuoden päästä työsuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää

Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa
www.kuntarekry.fi viimeistään 19.8.2022 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa 14.6.2022
Toimialajohtaja

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi/uusiuimahalli
http://www.iisalmi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pekka Partanen, p. 040 5454 567. pekka.partanen(at)iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöasiantuntija Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(a)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Lisätietoja

Iisalmen kaupunki, Sivistys-ja hyvinvointitoimiala

Me Iisalmessa rakennamme yhdessä onnellisten ihmisten ja hyvinvoivien yritysten kotikaupunkia.

Tullessasi töihin Iisalmen kaupungille, pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavassa ja innostavassa yhteisössä - työtä, jolla mahdollistetaan ihmeitä.


Osoite: Joukolankatu 15, 74100 Iisalmi
Iisalmen kaupunki - Rökfri arbetsplats Iisalmen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb