LIIKUNNANOHJAAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI 1.2.-4.6.21

Liikunnanohjaaja vastaa erilaisten ja eri-ikäisille suunnattujen terveysliikuntaryhmien ohjauksesta sekä alkeisuimakoulujen ja koululaisuintien ohjaamisesta. Tehtävään kuuluu uinninvalvonta, asiakaspalvelu ja uimahallin asiakkaiden turvallisuudesta huolehtiminen. Työn tavoitteena on edistää eri-ikäisten liikkumista, terveyttä ja hyvinvointia.
Liikunnanohjaaja osallistuu uimahallin palveluiden suunnitteluun yhteistyössä uimahallin muun henkilöstön kanssa, sekä suunnittelee ja toteuttaa erilaisia liikuntatapahtumia. Yhteistyö oppilaitosten, varhaiskasvatusyksiköiden, liikunta- ja urheiluseurojen ja muiden alan sidosryhmien kanssa kuuluu tehtäviin.
Tehtävä edellyttää vastuullisuutta, riittävää fyysistä toimintakykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä monipuolisia liikunnanohjaustaitoja, lisäksi oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä pelastus-, ja ensiaputaitojen ylläpitoa. Olet uimahallin liikunnanohjaajien tiimin jäsen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, liikunnanohjauksen perustutkinto tai vastaava liikunta-alan soveltuva koulutus. Liikunnanohjaajalta edellytetään hyväksytysti suoritettua pelastusuintia ennen valintapäätöksen tekemistä. Toimi alkaa 1.2. tai muuna sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie, 040 1334427, hanna.murotie@nokiankaupunki.fi
uimahallipalveluvastaava Päivi Utriainen 040 7799066, paivi.utriainen@nokiankaupunki.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 17.1 2021. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään KuntaRekryyn.

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/vapaa-aika/liikunta/uimahalli/

Tutustu työnantajaan

Liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie
hanna.murotie@nokiankaupunki.fi
p.040 1334427
Uimahallipalveluvastaava Päivi Utriainen
paivi.utriainen@nokiankaupunki.fi
p.040 7799066

Nokian kaupunki
Osoite: Välikatu 24, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 34 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.