Liikunnanohjaajien sijaishaku

Haemme liikunnan ammattilaisia sijaisiksi Kouvolan kaupungin liikuntapalveluihin. Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia liikunnanohjaajille. Voit hakea sijaiseksi myös jos olet alan opiskelija. Liikunnanohjaajan tehtävän sijaisuuksia ovat sekä terveys- että soveltavassa liikunnassa.

Tehtävässä edellytetään oman auton käyttö mahdollisuutta.

Hakemuksen jätettyäsi varaa haastatteluaika rekrytoinnin yhteyshenkilöltä: Marika Peltonen, liikuntakoordinaattori, puh 0206158436 etunimi.sukunimi@kouvola.fi. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Kun hakija on haastattelussa hyväksytty sijaiseksi, Kouvolan liikuntapalveluista otetaan yhteyttä hakijoihin, kun työtä on tarjolla. Hakijan tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisterissä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Kelpoisuusehtona on liikunnanohjaaja (AMK) tai liikuntaneuvoja tai soveltuva liikunta-alan koulutus. Työ- ja tutkintotodistukset pyydämme esittämään haastattelussa ennen sijaisuuksien alkamista.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Marika Peltonen, liikuntakoordinaattori, puh. 0206158436
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Liikuntapalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!