Liikuntalaitoshoitaja

Haemme nyt osa-aikaista (40 % työaika) LIIKUNTALAITOSHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Nikkilän monitoimihallille 4.1.2021 alkaen.

Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikayksikön liikuntapalvelujen tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kunnan liikuntapaikkoja ja virkistysalueita tarkoituksenmukaisen, monipuolisen ja turvallisen liikuntaharrastuksen ja vapaa-ajanvieton mahdollistamiseksi.

Tehtäviin kuuluu Monitoimihallin asiakaspalvelu, myynti ja varaukset sekä hallin ja irtaimiston siisteyden, turvallisuuden ja järjestyksen ylläpito. Työ on pääasiassa iltatyötä sijoittuen maanantai- ja tiistai-iltoihin klo 14:30 - 22:30.

Tehtävän kelpoisuusehtona on liikuntapaikkojen hoitamiseen tarvittavat valmiudet ja tekniset taidot sekä molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. Arvostamme oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä it- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, asiakaspalvelutyöstä ja/tai kulunhallintajärjestelmistä sekä aito kiinnostus liikuntaan ja urheiluun katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän reilun työyhteisön, monipuolisia työtehtäviä ja mielenkiintoista yhteistyötä myös kolmannen sektorin vapaa-ajantoiminnan järjestäjien kanssa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen teknisen henkilöstön sopimuksen (TS) mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 30.11.2020 klo 16 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/fi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/liikunta_ja_ulkoilu/ajankohtaista
https://www.facebook.com/sipoonliikunta/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa liikuntapaikkamestari Bjarne Ståhl 050 403 2038 tai bjarne.stahl(at)sipoo.fi.

Sivistys, Kulttuuri ja vapaa-aika, Liikuntapalvelut
Osoite: Lukkarintie 5, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare