Liikuntaneuvoja

Haemme Viitasaaren kaupungin sivistystoimeen LIIKUNTANEUVOJAA Wiitaunionin liikuntaneuvonta -hankkeeseen 1.5.2021-31.3.2022.

Liikuntaneuvojan tehtävänä on luoda Wiitaunionin alueelle (Viitasaari, Pihtipudas) poikkihallinnollinen ja moniammatillinen liikuntaneuvonnan palveluketju-malli. Mallissa tulee noudattaa laadukkaan liikuntaneuvonnan prosessisisältöä. Liikuntaneuvonta -hankkeessa tulee hyödyntää myös muita kunnissa olemassa olevia hankkeita. Liikuntaneuvoja antaa myös yksilö- ja ryhmäohjausta liikunnalliseen elämäntapaan pääasiassa työikäiselle aikuisväestölle, jotka liikkuvat terveytensä ja hyvinvoininsa kannalta liian vähän.
Tavoitteena on kolmen vuoden hanke, joka on riippuvainen sille vuosittain myönnetystä rahoituksesta. Mahdollisissa jatkohankkeissa liikuntaneuvonnan palveluketju -mallia laajennetaan myös muihin ikäryhmiin.

Edellytämme tehtävään liikunta-alan koulutusta (esim. liikuntaneuvoja, Liikunnanohjaaja AMK tai muu soveltuva koulutus) sekä kokemusta liikuntaneuvonnasta ja -ohjauksesta. Haettavalta henkilöltä edellytetään valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työ tapahtuu kahden kunnan alueella (Viitasaari 60%, Pihtipudas 40%). Liikuntaneuvoja työskentelee laajasti eri yhteistyöverkostoissa sekä asiakastyössä hyödyntäen eri työmenetelmiä. Eduksi luemme uusien työtapojen ja - muotojen kehittämisosaamisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Aiemmat hakemukset huomioidaan.
Mahdolliset haastattelut järjestetään 21.4.2021.

Tutustu työnantajaan

Jorma Rihto, jorma.rihto@viitasaari.fi, 044 4597570
Kati Laine-Rissanen, kati.laine-rissanen@pihtipudas.fi, 040 7143888. Soittoaika 24.3.2021 klo 14-15 ja 13.4.2021 klo 9-10

Viitasaaren kaupunki, Sivistystoimi, Vapaa-aikatoimi
Osoite: Keskitie 10, 44500 Viitasaari

Wiitaunioni on Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin muodostama yhteistoiminta-alue pohjoisessa Keski-Suomessa.

Suggested jobs