Liikuntaneuvoja (608048) - Heinolan kaupunki

Liikuntaneuvoja (608048)

Haemme Heinolan kaupungin palvelukseen liikuntaneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019-30.4.2020 . Keskeisiä tehtäviä ovat eri ikäisten liikuntaryhmien ohjaus ja liikuntaneuvonta sekä lasten ja nuorten liikuntapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi liikuntapalvelujen kokonaisuuden ja tapahtumien suunnittelu ja organisointi yhteistyössä muiden ohjaajien ja yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikuntaneuvojan tutkinto. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus liikunnanohjaajan tehtävistä ja kokemus kunta-alalta. Koeaikaa käytetään.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Maria Kaikkonen
va. liikunnan palvelupäällikkö
maria.kaikkonen@heinola.fi
044 797 8570

Liikuntapalvelut
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan