Liikuntapaikanhoidon kesätyöntekijä

HAEMME LIIKUNTAPAIKKOJEN HOITOON KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ. Työ on tarkoitettu 2002-2005 syntyneille mutta työntekijän täytyy olla 16 v täyttänyt työt aloittaessaan. Kesätyöjaksoja on kaksi ja kumpaankin otetaan kaksi kesätyöntekijää.

VALINNOISSA ENSISIJAISIA ovat ne riihimäkeläiset nuoret, jotka eivät ole ennen olleet kesätyössä Riihimäen kaupungilla. Hakija voi tulla valituksi kesän aikana vain yhteen kaupungin kesätyöpaikkaan.

TYÖN KESTO on neljä viikkoa, sitä lyhemmät jaksot eivät ole mahdollisia. Päivittäinen työaika on 6,5 tuntia. Hakijan täytyy huolehtia siitä, että omat opinnot (kevätlukukausi) ovat päättyneet tältä keväältä ennen kesätyöjakson alkamista.

KESÄTYÖJAKSOT:
1-jakso: 7.6.-4.7.2021
2- jakso: 5.7.-1.8.2021

TYÖTEHTÄVINÄ ovat urheilukenttien ja liikuntapaikkojen hoito. Työ on fyysistä ulkotyötä joka säällä, sisältäen mm. raivausta, nurmikon niittoa ja roskien keräämistä. Työ ei sovellu pöly- tai siitepölyallergiasta kärsiville. T- ja B- ajokortit ovat työssä eduksi.

NELJÄN VIIKON PALKKA on noin 920 - 950 euroa, kalenterikuukauden päivistä riippuen. Työsuhteen päättyessä maksetaan lisäksi lomaraha ja kertyneet lomapäivät. 17 vuotta täyttäneiltä peritään palkasta lakisääteinen eläkemaksu. Lisätietoa www.riihimaki.fi/kesatyot

HAASTATTELUT: Osa hakijoista haastatellaan 15.3.-9.4.2021 välisenä aikana, mikäli se koronarajoitukset huomioiden on mahdollista. Mikäli haastatteluja ei järjestetä, tehdään valinnat hakemusten perusteella ja siksi hakemus kannattaa täyttää huolellisesti.

VALINTAPÄÄTÖS lähetetään kaikille hakijoille viimeistään kaksi viikkoa ennen työn alkua. Siinä kerrotaan kesätyön toteutumisesta, sekä valituista ja varasijalle valituista. Ellei työhön valittu henkilö ota paikkaa vastaan, kutsutaan kesätyöntekijä varasijoilta.

KORONATILANNE voi vaikuttaa siihen, että kaikkia kesätyöpaikkoja ei ole mahdollista täyttää. Siksi päätös kesätöiden toteutumisesta tehdään lähellä työn suunniteltua alkamista.

SEURAA SÄHKÖPOSTIASI. Tieto kesätöiden toteutumisesta ja valinnoista lähetetään sähköpostitse.

LISÄTIETOA puh. 050 500 1952 tai 050 344 62 08.
Onnea työnhakuun!

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi
puh. 050 344 62 08 tai 050 500 1952

Työllisyyspalvelut
Osoite: Keskusurheilukenttä, Pohjolankatu 2, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain kesätöitä sadalle 16- 19 vuotiaalle nuorelle. Kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats