Liikuntapaikanhoitaja - Loimaan kaupunki

Liikuntapaikanhoitaja

Liikuntapaikanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. liikuntapaikkojen ja -alueiden hoito-, valvonta-, merkitsemis- ja korjaustoimet, liikuntahallien hoito ja valvontatehtävät, ulkoilu- ja kuntoreittien hoito sekä järjestellä ja tarkkailla liikunta- ja suorituspaikkojen käyttöä tasapuolisen ja tarkoituksenmukaisen käytön saavuttamiseksi. Lisäksi toimeen kuuluu käytössä olevien koneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustoimet.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Työpäällikko Esa Aronoja, puh. 02 761 4241 8.-12.7. ja 29.7.-2.8., esa.aronoja@loimaa.fi

Loimaan kaupunki
Osoite: Loimaa, 32200 Loimaa

Loimaa on yhteisöllinen, turvallinen ja viihtyisä maaseutukaupunki, jossa arkikin voi olla juhlaa. Täällä on helppo elää ja asua.
Kaupunkimme on seutukunnan elinvoimainen keskus, joka tarjoaa monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut sekä hyvät kouluttautumis- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille. Asumiseen löytyy vaihtoehtoja kaupunkikeskuksessa ja eri puolilla kaupunkia.
Valtakunnallisesti tunnustettu myönteinen yritysilmapiiri vetää yrityksiä puoleensa, joten tänne syntyy jatkuvasti kymmeniä eri alojen uusia työpaikkoja.
Meitä loimaalaisia on n. 16 300. Asutamme 852 neliökilometrin laajuista aluetta. Veroja maksamme 21 kunnallisveroprosentin verran.
Loimaan kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan