Liikuntapaikkahoitaja

Hämeenkyrön kunnassa on avoinna liikuntapaikkahoitajan vakituinen toimi 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika 1.4-20.4.2021 klo 15:00.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on liikuntapaikkojenhoitaja tai liikuntapaikkamestarin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva toisen asteen koulutus.

Liikuntapaikkahoitajan tehtävä sisältää urheilualueiden monipuolista hoitoa kesä- ja talviolosuhteissa, kiinteistön hoitoa, koneiden ja laitteiden käsittelyä, koneiden ja laitteiden huoltamista sekä asiakaspalvelutehtäviä. Työaika saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Lisäksi hakijalta edellytetään osaamista kausityöntekijöiden ohjaamiseen. Liikuntapaikkojenhoitajan toimipaikka on Kyröskosken urheilukentän huoltorakennus, jonka yhteydessä ovat useat liikuntapaikat ja työkoneet.

Hakijan eduksi katsotaan oma-aloitteisuus, joustavuus, fyysinen hyvä kunto, hyvät yhteistyökyky- sekä vuorovaikutustaidot. Arvostamme innokasta ja innovatiivista työasennetta sekä tiimityötaitoja. Hakijalta edellytetään B-ajokorttia.

Tarjoamme Hämeenkyrön kunnan liikuntapalveluiden hyvän työyhteisön lisäksi monipuolisen työskentely-ympäristön, jossa työntekijä pääsee itse vaikuttamaan työnsä suunniteluun ja suorittamiseen.

Valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja

https://hameenkyro.fi/
https://hameenkyro.fi/palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/

Tutustu työnantajaan

Liikuntapalveluiden esihenkilö, liikuntakoordinaattori Mika Koskela
puh. 041- 730 4021
sp. mika.koskela@hameenkyro.fi

Hämeenkyrön kunta, sivistyspalvelut
Osoite: Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö

Hämeenkyrön kunta on laadukas ja nykyaikainen työnantaja, joka välittää työntekijöistään,. Hämeenkyrön kauniit maalaismaisemat Tampereen läheisyydessä ovat kunnan ehdoton valtti. Hämeenkyröstä hurattaa Tampereellekin alle puolessa tunnissa!

Suggested jobs