Liikuntapaikkamestari - Keravan kaupunki

Liikuntapaikkamestari

Haemme iloiseen, osaavaan ja tehokkaaseen joukkoomme

LIIKUNTAPAIKKAMESTARIA

vakituiseen työsuhteeseen 26.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tätä tulet meille tekemään

Liikuntapaikkamestarina sinun pääasiallisena tehtävänä on vastata liikuntaolosuhteista. Toimit myös esimiehenä liikuntapaikanhoitajille ja kannustat sekä innostat heitä onnistumaan tehtävässään. Työssäsi vastaat viranomaismääräyksien noudattamisesta omalla vastuualueella ja tulet toimimaan liikuntaseurojen keskeisenä yhteyshenkilönä.

Kerava on pieni suuri liikunta- ja urheilukaupunki: monipuoliset liikuntapalvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Keravan kaupungilla on lähes sata liikuntapaikkaa, jotka tarjoavat laajat mahdollisuudet liikkua ja ulkoilla. Tavoitteenamme on luoda kaikille kaupungin asukkaille edellytyksiä aktiiviseen elämäntapaan. Liikuntapaikkamestarina olet tässä tavoitteessamme avainroolissa.

Näin onnistut tehtävässä

Haemme joukkoomme osaajaa, joka tuntee eri liikuntalajien asettamat vaatimukset sekä hallitsee kiinteistö- ja allastekniikat. Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy osaamista liikuntapaikkojen turvallisuusstandardeista sekä olet toiminut asiantuntijana liikuntapaikkojen rakennuttamisen ja suunnittelun parissa.

Työhistoriastasi löytyy näyttöä onnistuneesta kehittämisprojektista ja esimiestyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja hyödynnät taitojasi luonteikkaasti niin kasvokkain kuin kirjallisesti, eivätkä somekanavatkaan ole sinulle vieraita. Sinulla on intoa ja halua oppia uutta sekä oma-aloitteinen työote. Esimiehenä olet keskusteleva ja kuunteleva ja pyrit näkemään asioissa mieluummin mahdollisuuksia kuin mahdottomuuksia.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle

Olemme työstämme innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Ammatillisena tukena toimivat kollegasi sekä esimiehesi. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja oppia uutta.

Liity joukkoomme, odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Kysy lisää liikuntapalvelujohtaja Eeva Saariselta. Tavoitat Eevan ma 29.7. klo 13-15 ja ke 30.7. klo 10-12 numerosta 040 318 2246.

Keravan kaupunki, Vapaa-aika- ja hyvinvointipalvelut, Liikuntapalvelut
Osoite: Metsolantie 3, Kerava, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Liikuntapalvelut on osa vapaa-aika- ja hyvinvointitoimialaa.

Tutustu työnantajaan