Skip to main content
test
Liikuntapaikkamestari - Sibbo kommun

Oletko liikuntapalveluiden ja -paikkojen motivoitunut asiantuntija, esimiestyöstä innostunut ja etsit uusia haasteita?

Sipoo on pääkaupunkiseudun läheisyydessä sijaitseva kasvava ja kehittyvä kunta, joka tarjoaa monipuolisia liikunta- ja vapaa-ajan palveluita. Kaikki on ihanan lähellä - metsä, meri, harrastukset, kirjastot, kulttuuri, viihde, saaristo.
Sipoon kunnan liikuntapalveluiden tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kunnan liikuntapaikkoja ja virkistysalueita tarkoituksenmukaisen, monipuolisen ja turvallisen liikuntaharrastuksen ja vapaa-ajanvieton mahdollistamiseksi.

Haemme nyt LIIKUNTAPAIKKAMESTARIA vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Liikuntapaikkamestarina päävastuualueisiisi kuuluvat Sipoon liikuntapaikkojen sekä ulkoilu- ja virkistysalueiden hoidon ja kunnossapitotyön työnjohto, koordinointi ja valvonta. Lisäksi muita keskeisiä tehtäviäsi ovat työvuoro- ja lomasuunnittelu (ml. kausityöntekijät) ja muut henkilöstöasiat, uusien työntekijöiden perehdyttäminen sekä koulutussuunnittelut ja kehityskeskustelut. Yhdessä työntekijöiden kanssa pidetään liikuntapaikkojen ja Monitoimihallin turvallisuussuunnitelmat ajan tasalla ja huolehditaan niiden toteutumisesta käytännössä. Työ sisältää myös yhdessä liikuntapalvelupäällikön kanssa yhteistyötä kolmannen sektorin vapaa-ajantoiminnan järjestäjien suuntaan.

Pätevyysvaatimuksina ovat liikuntapaikkojen hoitajan tai -mestarin ammattitutkinto tai muu soveltuva teknisen alan koulutus sekä riittävä työkokemus liikuntapaikkojen hoidosta. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää taitoa ja toisen vähintään tyydyttävää taitoa.
Tehtävään odotamme asiakaslähtöistä asennetta, paikallistuntemusta sekä kiinnostusta monipuolisesti liikuntaan ja urheiluun. Arvostamme oma-aloitteista, kehittävää ja positiivista työasennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän, reilun työyhteisön, monipuolisia työtehtäviä ja mielenkiintoista yhteistyötä myös kolmannen sektorin vapaa-ajantoiminnan järjestäjien kanssa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen teknisen henkilöstön sopimuksen (TS) mukaisesti ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Hakemukset pyydetään jättämään 4.7.2022 klo 16 mennessä kotisivuillamme olevan linkin kautta www.sipoo.fi/rekry . Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/vapaa-aika-ja-nuoret/liikunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa liikuntapalvelupäällikkö Katriina Sahala, puh. 0401914539, katriina.sahala(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Kulttuuri ja vapaa-ajanpalvelut, Liikuntapalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb