Liikuntapaikkamestari - Turun kaupunki

Liikuntapaikkamestari - Turun kaupunki

Liikuntapaikkamestari vastaa jäähallien ja jalkapallohallin palveluiden organisoinnista sekä kehittämisestä, ylläpito- ja korjaustyön koordinoinnista, taloudesta, hankinnoista ja toimii yksikön työntekijöiden esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena liikuntapaikkamestarin tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Työhaastattelut järjestetään kesäkuun alussa.

Läs mer

http://www.turku.fi/liikunta

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi p. 050 554 6230 tai oskari.nummi(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa., sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Vapaa-aikatoimiala, kirjaamo, PL 248, 20101 Turku.

Turun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Liikuntapalvelut, Liikuntapaikkaosasto
Adress: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupungin liikuntapalveluiden tehtävänä on aktivoida turkulaiset liikkumaan. Työtä tehdään noin sadan ammattilaisen voimin kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Liikuntapalveluilla on kolme päätehtävää, joille kullekin on oma tulosalue; liikuntapaikkojen ylläpito, kuntalaisten liikkumaan aktivointi sekä järjestöliikunnan tukeminen.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren