Liikuntapaikkojenhoitaja - Nurmijärven kunta

Liikuntapaikkojenhoitaja

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö
Haemme
LIIKUNTAPAIKKOJEN HOITAJAA
vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalan jäähalliin.
Liikuntapaikkojenhoitajana pääset mahdollisesti osallistumaan myös kunnan hallinnoimien muiden liikuntapaikkojen ja -alueiden kunnossapitoon.
Tehtävän hoitamisessa katsotaan eduksi liikuntapaikkahoitajan (LPH) tai -mestarin (LPM) ammattiin valmistavaa ja/tai täydentävää koulutusta, tai käytännössä hankittua työkokemusta sekä soveltuvuutta tehtävään. Lisäksi edellytämme itsenäistä, vastuullista ja asiakaslähtöistä työotetta.
Lisätietoja tehtävästä antaa 15.7 jälkeen liikuntapaikkapäällikkö Ville Ruokoja, p. 040 317 4001, ville.ruokoja@nurmijarvi.fi
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hakuaika päättyy 22.07.2019 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4349
  • 1.7.2019 - 22.7.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

15.7 jälkeen liikuntapaikkapäällikkö Ville Ruokoja, p. 040 317 4001, ville.ruokoja@nurmijarvi.fi

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan