Skip to main content
test
lkäihmisten palvelut(100), kesätyö,Oulun eteläinen - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme Oulun eteläisen alueelle Ikäihmisten palveluihin lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia tai hoitotyön opiskelijoita ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköihin erimittaisiin kesäsijaisuuksiin (vähintään 100 sijaisuutta) välille toukokuu-syyskuu 2023.

Tehtäviisi kuuluu ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavissa yksikössä kokonaisvaltainen hoitotyö. Hoitotyön lisäksi pääset osallistumaan asukkaiden arkiaskareisiin sekä viriketoiminnan järjestämiseen ja toteuttamiseen. Työn tavoitteena on antaa jokaiselle asukkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä mahdollistaa asukkaille toimelias ja mielekäs arki. Työ lähihoitajilla on kolmivuorotyötä ja sairaanhoitajilla sekä hoiva-avustajilla että alan opiskelijoille kaksivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja reippautta työntekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija tai sairaanhoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös hoiva-avustajaopiskelija.

Kesäsijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Vastuuyksikköpäällikköjen yhteystiedot:
Omavieska, Alavieska: Taka-Eilola Aino, p 044 419 6381
Peipponen ja Honkalinna, Haapajärvi ja Reisjärvi: Korhonen Sirpa, p. 044 445 6287
Paakkilanhovi, Haapavesi: Laakso Anna-Kaisa, p. 044 759 1610
Kotikeskus ja Hopeakoti, Nivala: Pihlajamaa Eija, p. 044 419 6780
Kestinpuisto, Nivala: Salmela Maija-Liisa, p. 044 419 6538
Rantakartano, Oulainen: Peltoniemi Riitta, p. 044 479 3721
Nestori, Pyhäntä: Korsulainen Terhi, p. 044 759 1018
Pihlajakoti, Sievi: Nurmi Maarit, p. 044 419 6153
Ratapuiston palvelukoti, Ylivieska: Hänninen Hanna, p. 044 419 5045
Kotikartano 2, Ylivieska: Päivärinta Marja, p.0444 195 472
Sipilä, Ylivieska: Hakala Lea, p. 044 419 5501

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäälliköt, yhteystiedot työpaikkailmoituksessa. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ikäihmisten palvelut, Ympärivuorokautinen palveluasuminen, Oulun eteläinen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb