test

Tule kehittämään logistiikka-alan koulutusta ja kouluttamaan tulevaisuuden osaajia alalle!

Logistiikan opettajamme jäädessä eläkkeelle haemme Itä-Savon koulutuskuntayhtymään, Ammattiopisto Samieduun logistiikan opettajaa vakinaiseen virkasuhteeseen 1.3.2022 alkaen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet innostunut opetustyöstä, sinulla on aitoa kiinnostusta alan kehittämiseen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet myös asiakaslähtöinen tiimipelaaja ja sinulla on valoisa asenne.

Opettajana työnkuvaasi kuuluvat logistiikka-alan opetus- ja ohjaustehtävät sekä koulutuksen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen verkossa ja muissa oppimisympäristöissä. Tehtävässäsi vastaat alan käytännön työtehtävien koulutuksesta sekä koulutuksen kehittämisestä työelämän tarpeisiin yhteistyössä työpaikkojen kanssa. Kiinteä osa työtehtävääsi on työssä tapahtuvan oppimisen ohjaaminen sekä näyttöjen arviointi. Opettajana osallistut myös aktiivisesti palveluliiketoimintaan sekä hanketyöhön.

Toimit tiimin jäsenenä huolehtien opiskelijoiden ohjauksesta ja yksilöllisten koulutuspolkujen toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtäviisi voidaan liittää osaamisesi ja mielenkiintosi huomioiden auto- ja logistiikka-alan vastuuopettajan työtehtävät ja/tai HOKS-ohjaajan tehtäviä, joista maksetaan erillistä TVA-lisää.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta kykyä suunnitella opintokokonaisuuksia sekä yhteistyökykyä toimia eri sidosryhmien kanssa.

Arvostamme
- aiempaa kokemusta opettajana tai kouluttajana toimimisesta
- verkko-opetusympäristön osaamista (Moodle Pinja)
- alan verkostojen tuntemusta
- liikenneopettajan kelpoisuutta ja/tai ADR-kouluttajan pätevyyttä

Tarjoamme sinulle mm.
- hyvän perehdytyksen
- merkityksellisen työn ja vakaan työnantajan
- taitavan työtiimin ja tiimipäällikön tuen työhösi
- innostuneen, kehittämismyönteisen ja innovatiivisen työyhteisön
- monipuolista TYHY-toimintaa ja kattavan työterveyshuollon
- hyvät kehittymismahdollisuudet

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (A986/1998 13 §) mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi logistiikka-alan insinööri (AMK), pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavalta alalta). Lisäksi valinnassa otetaan huomioon yleiset kelpoisuusvaatimukset (KVhL 304/2003 ja PL 731/1999). Mikäli sinulla ei ole vielä pedagogisia opintoja, niin tuemme sinua opintojen suorittamisessa kolmen vuoden aikana.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialajohtaja Kirsi Kautonen, p. 044 550 6418, kirsi.kautonen@samiedu.fi ja
tiimipäällikkö Timo Huoman, p. 044 550 6652, timo.huoman@samiedu.fi

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Rekommenderade jobb