Skip to main content
test
Logistiikka-alan ammatillinen opettaja/Kuusamo - Kajana stad

Haemme toimintamme laajentuessa innostunutta ja kehittämismyönteistä logistiikan alan ammatillista opettajaa Kuusamon yksikköön.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen opetus- ja ohjaustyö logistiikan alan ammatillisissa aineissa toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Opettaja vastaa ensisijaisesti logistiikan alan perustutkinnon sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opetus- ja ohjaustyöstä. Tehtävään kuuluu omaohjaajana toimiminen, vastaaminen opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelmista sekä alan opetuksen kehittämisestä.

Opettaja toimii osana tekniikan ja liikenteen tiimiä. Kainuun ammattiopistossa opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme joustavuutta, kohtaamisosaamista ja innostusta käyttää monipuolisia opetus- ja ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Edellytämme tieto- ja viestintätekniikan perustyökalujen ja verkko-opetusympäristöjen hallintaa opetus- ja ohjauskäytössä.

Hakijan eduksi katsotaan käytännön työkokemus henkilö- ja kuorma-autokuljetuksiin sekä logistiikka-alan kaluston huoltoon ja kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Edellytämme opetustehtävän kannalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuisia opettajan pedagogisia opintoja ja kolmen vuoden pituista käytännön työkokemusta opetustehtävän sisältöä vastaavissa tehtävissä. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa CE ajo-oikeutta ja kuljetusalan ammattipätevyyttä.

Oppilaitoksellamme on toimintaa Kainuussa, Koillismaalla, Uudellamaalla ja ajoittain myös muualla. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos, lääkärintodistus terveydentilasta ja ajokorttiote. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi
http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jaana Pesonen, puh. 044 497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain yli 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on liki 40 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb