Logistiikka-alan opettaja

Haemme logistiikka-alan opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 loppuun. Tehtävässä vastaat työelämäprojekteista varastonhoitajan osaamisalan monimuotokoulutuksessa (oppisopimus-, perus- ja ammattitutkinnot). Vastuu sisältää vahvan yritysyhteistyön sekä opiskelijoiden ohjaamisen ja opettamisen tarvittavilta osin. Toimit tehtävässä vastuuopettajana.

Oppilaitoksessa tapahtuva opetus tapahtuu Sarviniitynkadulla Keravalla. Työelämäprojektit ja yhteistyöyritykset ovat Uudellamaalla.

Arvostamme erityisesti logistiikka-alan työkokemusta yritysmaailmasta ja hyviä työelämäyhteyksiä yhdistettynä opettajan pedagogiseen osaamiseen tai käynnissä oleviin pedagogisiin opintoihin. Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja asetusmuutoksen 1150/2017 mukaisesti.

Opettajana sinulla on eteenpäin katsova, rakentava ja itseohjautuva toimintatapa työyhteisössä. Kannat vastuusi ja pystyt luomaan hyvän asiakaskokemuksen. Pystyt välittämään osaamistasi sekä vasta-alkajille että ammattilaisille.
Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Tiimiesimies Jani Järvinen puh. 050 4150 902, jani.jarvinen@keuda.fi
Koulutusjohtaja Rita Simola puh. 050 4150 973, rita.simola@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!