Skip to main content
test

Haemme osaavaan joukkoomme uutta tekijää, innostunutta ja kehittämismyönteistä logistiikan alan opettajaa.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen opetus- ja ohjaustyö alan ammatillisissa aineissa. Opettaja vastaa ensisijaisesti logistiikan alan perustutkinnon sekä ammattitutkinnon opetus- ja ohjaustyöstä. Tehtävään kuuluu omaohjaajana toimiminen, vastaaminen opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelmista sekä alan opetuksen kehittämisestä.

Opettaja toimii osana tekniikan ja liikenteen tiimiä. Opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme joustavuutta, kohtaamisosaamista ja innostusta käyttää monipuolisia opetus- ja ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Edellytämme tieto- ja viestintätekniikan perustyökalujen ja verkko-opetusympäristöjen hallintaa opetus- ja ohjauskäytössä.

Hakijan eduksi katsotaan käytännön työkokemus henkilö- ja kuorma-autokuljetuksiin sekä logistiikka-alan kaluston huoltoon ja kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa CE ajo-oikeutta ja kuljetusalan ammattipätevyyttä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Oppilaitoksellamme on toimintaa Kainuussa, Koillismaalla, Uudellamaalla ja ajoittain myös muualla. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos, lääkärintodistus terveydentilasta ja ajokorttiote. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani, kuoreen merkintä "logistiikka-alan opettaja". Hakuaika päättyy 26.8.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi
http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pesonen Jaana koulutuspäällikkö 044 497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain n. 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on yli 30 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb