Skip to main content
test
Logistiikka-asiantuntija - Västra Nylands välfärdsområde

Tule logistiikka-asiantuntijaksi rakentamaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tukipalveluja.

Rakennamme palvelut alusta alkaen eli tässä todellinen mahdollisuus oman kädenjäljen jättämiseen. Tukipalvelut vastaa mm. materiaalilogistiikasta, ostamisen digitalisoinnista, henkilökuljetuksista, sairaaloiden tukipalveluista, ateria- ja puhtaus-, sekä turvallisuuspalveluista.

Tuotannollinen toimintamme alkaa ensi vuoden alusta hyvinvointialueen startatessa toimintansa. Tuotamme palveluita itse sekä suuren yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Toimintamme näkyy hyvinvointialueen jokaisessa toimipisteessä 10 kunnan alueella ja tavoitteemme on tukea hyvinvointialueen ydinpalveluja omassa perustehtävässään. Tavoitteemme ei ole enempää eikä vähempää kuin parhaat tukipalvelut parhaalle hyvinvointialueelle.

Haemme useita logistiikka-asiantuntijoita Tukipalvelujen Logistiikka yksikköön. Ilmoitathan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet enemmän kiinnostunut:
- Kilpailutustyön ja tuotehallinnan logistiikka-asiantuntija
- Keskusvaraston ostotoiminnan logistiikka-asiantuntija

Kilpailutustyön ja tuotehallinnan logistiikka-asiantuntija:
Logistiikka-asiantuntijana vastaat valikoimahallinnasta osallistumalla kilpailutuksiin sekä vastaat niissä tarvittavasta raportoinnista. Työtehtäviisi kuuluu vastata tuotetietojen ja -katalogien viemisestä varastonhallinta- ja tilausjärjestelmään. Olet myös mukana logistiikan kehittämistehtävissä. Vastaat valikoiman ja sopimusten hallinnasta sekä ohjeiden laadinnasta niin ulkoisille toimittajille kuin sisäisille asiakkaille.

Keskusvaraston ostotoiminnan logistiikka-asiantuntija:
Logistiikka-asiantuntijana vastaat monipuolisista logistiikkaan ja ostamiseen liittyvistä prosesseista, muun muassa keskusvaraston ostotilauksista, osto- ja myyntidatan analysoinnista sekä sopimushallinnasta.
Osallistut myös yhteistyötapaamisiin keskusvaraston toimittajien kanssa. Lisäksi vastaat osto- ja myyntivolyymien raportoinnista ja pääset mukaan ostotoiminnan kehittämistyöhön.

Työpaikan nimi ja osoite: Tukipalvelut, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36,25 h/vko
Tehtävä on vakinainen. Työsuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus ja käytännön tuoma kokemus antavat hyvät eväät tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Arvostamme kokemusta toimitusketjun hallinta- ja/tai tilausjärjestelmistä sekä digitalisoinnista. Hahmotat kokonaisuudet ja prosessit. Sinulla on erinomaisesti hallussa Microsoft Office -ohjelmat sekä vahvat Excel-taidot ja kykyä oppia teknisiä järjestelmiä. Nautit tiimityöskentelystä sekä olet avoin, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä: Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työsuhde-etuihisi kuuluvat muun muassa kulttuuri- ja liikuntaetuja, lounasetu sekä työmatkaetu. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa projektipäällikkö Jouko Laitinen, etunimi.sukunimi@luvn.fi, puh. 0438248458.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Konsernihallinto- ja palvelut, Tukipalvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Rekommenderade jobb