Logistiikkapäällikön viransijaisuus, Joensuu (id3681)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON.

Siun sotessa on haettavana 29. 10.2020 mennessä LOGISTIIKKAPÄÄLLIKÖN viransijaisuus

Logistiikkapäällikön viransijaisuus sijoittuu hankinta - ja logistiikkapalvelujen palvelualueelle ajalle 1.1.2021 - 31.12.2022.

Logistiikkapäällikkö johtaa ja kehittää Siun soten logistiikka yksikköä. Hän toimii yksikön päällikkönä (yhteensä 50 työntekijää) ja lähiesimiehenä palveluesimiehille sekä logistiikkasuunnittelijoille. Logistiikkapäällikkö vastaa Logistiset palvelut -vastuuyksikön taloudesta, toiminnasta ja henkilöstöstä ja logistiikkapäällikön esimiehenä toimii hankinta- ja logistiikkajohtaja.

Logistiikkapäällikkönä vastaat vastuualueen operatiivisesta johtamisesta ymmärtäen toimintaympäristöä ja sitoutuen parantamaan vastuualueen toiminnan keskeisiä tuloksia kuntayhtymän strategian mukaisissa tavoitteissa. Lisäksi vastaat varastoihin sitoutuvan pääoman optimoinnista ja kustannustehokkaan materiaalihuollon toteuttamisesta sekä kuljetuspalvelujen ja varasto- ja hoitotarvikelogistiikan sekä toimitusketjujen hallinnasta toiminta-alueellamme. Kuulut hankinta- ja logistiikkapalvelut palvelualueen johtotiimiin.

Haemme suunnitelmallista, tuloshakuista ja kehittämishaluista logistiikkapäällikköä. Henkilöstön osallistaminen toiminnan suunnitteluun on sinulle luontevaa ja osaat tukea henkilöstösi motivaatiota. Sinulla on kykyä koordinoida montaa asiaa yhtä aikaa.

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla tulee olla vahva kokemus esimies- ja johtamistehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta vastaavista logistiikan tehtävistä isossa organisaatiossa. Osaat johtaa sekä taloutta että toimintaa, ja ymmärrät ihmisten johtamisen keskeisen merkityksen osana onnistunutta johtajuutta. Vahva osaaminen kustannustehokkaan materiaalihuollon toteuttamisesta, kuljetuspalvelujen ja varasto- ja hoitotarvikelogistiikan sekä toimitusketjujen hallinnasta katsotaan eduksi. Arvostamme myös näyttöä kehittämisestä ja muutosjohtamisesta.

Virkasuhteen alkaessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Viransijaisuus täytetään 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Työpiste sijaitsee Joensuussa.

Lisätietoja virasta antaa logistiikkapäällikkö Elina Karppinen elina.karppinen@siunsote.fi p. 0133304010 ja hankinta- ja logistiikkajohtaja Kaisa Kolu, kaisa.kolu@siunsote.fi ja p. 013 330 4304

Joensuussa 8.10.2020

Pohjois-karjalan sosiaali - ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalanmaakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3681
  • 8.10.2020 - 29.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!