Skip to main content
test
Logistiikkatyöntekijöitä ja ostaja, sij. - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme Satakunnan sairaanhoitopiirin Logistiikka- ja hankintapalveluihin kesäksi vuosilomasijaisia erilaisiin logistiikka-alan perustehtäviin, jotka liittyvät tuotteiden ostamiseen, varastointiin sekä kuljettamiseen. Työsuhteen kesto on 1 - 5kk ajalla touko-syyskuu.

Tarjolla olevat työtehtävät ovat:
Logistiikkatyöntekijä, kuljetuspalvelut; Työ on ensisijaisesti kuljetustyötä, joko toimipisteiden välisissä autolla suoritettavissa kuljetustehtävissä tai sairaala-alueen sisäisissä kuljetustehtävissä. Eduksi katsomme logistiikka-alan opinnot tai muulla tavoin osoitetun kokemuksen kuljetustehtävissä toimimisesta.

Logistiikkatyöntekijä, varastopalvelut; Työ sisältää monipuolisia varastointiin liittyviä tehtäviä, kuten tavaran vastaanotto, hyllytys, pakkaus ja keräily. Eduksi katsomme trukinajotaidon ja/tai aikaisemman kokemuksen varastoalalta.

Operatiivinen ostaja, hankintapalvelut; Työ on ensisijaisesti operatiivista ostamista. Työ sisältää kommunikointia asiakkaiden ja toimittajien kanssa, sekä ostokehotteiden ja tilausvahvistusten tarkastamista ja hyväksymistä. Ostoilla täydennetään varastoa, sekä tilataan cross-docking tuotteita toimittajilta. Varaston sisällön optimointi kuuluu osana työhön ja teknisen ostoprosessin ymmärtäminen on eduksi. Työvälineenäsi toimii pääsääntöisesti AX 2009 ERP toiminnanohjausjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on, että olet toisen asteen ammatillisten opintojen opiskelija tai korkea-asteen opintojen opiskelija tai lukiolainen. Toivomme sinulta tietoteknistä perusosaamista, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä iloista ja reipasta asennetta. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi.

Merkitse hakulomakkeelle tehtävä, jota ensisijaisesti olet hakemassa. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät työtehtävästä riippuen teknisten sopimuksen tai kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haasteltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut:
puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuljetuspalvelut, logistiikkaesimiehet Antti Rantanen p. 044 707 4670 ja Veli-Matti Salo p. 044 707 6009
Varastopalvelut, logistiikkaesimies Juha Grönberg p. 044 707 9805
Hankintapalvelut, hankintapäällikkö Juha Holmi 044 707 9290
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Logistiikka- ja hankintakeskus

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 670 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb