Lokal- och anstaltsvårdare, sommarjobb - Borgå stad

Lokal- och anstaltsvårdare, sommarjobb - Borgå stad

Lokalvårdare/Anstaltsvårdare, semestervikarier

Välkommen att sommarjobba hos Borgå Lokalservice!

Borgå lokalservice är ett affärsverk som ansvarar för måltidstjänster, fastighetsskötsel och renhållningstjänster vid Borgå stad. Lokalservice sysselsätter ca 300 yrkeskunniga personer inom fastighetsskötsel, städning och måltidstjänster.

Vi söker lokal- och anstaltsvårdare till Borgå för olika vikariat i våra kundenheter under tiden 3.6.2019 - 1.9.2019. Arbetstiderna varierar mellan vardag och veckoslut, mellan morgonskift och kvällsskift under kl. 07.00-23.00. Arbetet är heltidsarbete, 38,75 h/ vecka, eller deltidsarbete enligt överenskommelse.

De vanligaste städuppgifterna består av underhållsstädning av daghem, hälsocentralen, servicehus, simhallen och kontor samt fönstertvätt och grundläggande rengöring av golv. På hälsovårdscentralens avdelningar kan det i arbetsuppgifterna också höra att bädda sängar.

Vi förväntar oss att du har en positiv inställning, är initiativrik och ansvarstagande. Du är noggrann och systematisk och åstadkommer goda resultat. Vi värdesätter färdigheter inom kundservice, lämplighet för arbetsuppgifterna samt muntliga och skriftliga kunskaper i svenska eller finska. Vi ger dig inskolning och handleder dig att utföra städuppgifterna vid kundenheterna, så du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenheter av städarbete. För våra arbetsuppgifter förutsätter vi att du är minst 18 år.

Lönesättningens grunder: Den uppgiftsrelaterade lönen för lokalvårdare eller anstaltsvårdare fastställs enligt AKTA.
Affärsverket Borgå lokalservice, Teknikbågen 1, 06100 Borgå

Skicka din ansökan senast 29.3.2019 kl. 12 via länken nedan. Sökandena kallas på intervju redan under ansökningstiden och beslutet om anställningen meddelas till de valda senast 6.5.2019.

Läs mer

http://www.borga.fi

Närmare upplysningar: vardagar kl. 14-15, städchef Marianne Seppänen, tfn 040 752 7221. Affärsverket Borgå lokalservice, Teknikbågen 1, 06100 Borgå.

Affärsverket Borgå lokalservice
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren