Lokalchef - Lohjan kaupunki

Vi söker en lokalchef till ett ordinarie tjänsteförhållande från 1.9.2021 till Lojo stads lokalcentral.

Lojo är en insjöstad med ca 47 000 invånare i västra Nyland intill metropolområdet cirka en halvtimme från huvudstadsregionen. En trivsam boendemiljö, mångsidig kultur, högklassig kompetens och ett konkurrenskraftigt näringsliv skapar förutsättningar för invånarnas och de anställdas välbefinnande.

Som lokalchef ansvarar du för ledningen av lokalcentralen både när det gäller ekonomin och verksamheten. Lokalcentralen är en teambaserad ny resultatenhet som inledde sin verksamhet i början av 2020. Till Lokalcentralens uppgifter hör bl.a. byggherreverksamhet, reparations- och nybyggande, disponentverksamheten, fastighetsskötseln och -underhållet för stadens fastigheter. Vi har 57 anställda och balansvärdet på fastighetsegendomen är cirka 330 M€. Antalet fastigheter är 236.

Dina viktigaste uppgifter är att upprätta en budget och se till att man håller sig inom den, utarbeta ett investeringsprogram i samarbete med olika aktörer samt också att se till att verksamheten är smidig. Arbetet förutsätter en flexibel attityd och god samarbetsförmåga med olika personer/persongrupper.

Behörighetsvillkoret är en lämplig högskoleexamen eller tidigare ingenjörsexamen på institutnivå och gedigen erfarenhet av krävande renovering- och nybyggnadsprojekt samt reparations- och byggprojekt samt byggherre- och övervakningsuppgifter.

Erfarenhet av chefsarbete och arbete inom den offentliga sektorn, god kunskap om upphandlingslagen och RAPS/RAP-kompetens är meriterande. En begränsad säkerhetsutredning kan göras om den som väljs.

Lön 4 500€/mån., enligt AKTA. Ange gärna löneanspråk i ansökan.
I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo.

Intervjuerna hålls vecka 30.

Mer information om uppgiften ges av
lokalchef Kari Komonen tfn 044 369 4477, kari.komonen@lohja.fi
serviceproduktionsdirektör Pasi Perämäki, tfn 050 527 6194, pasi.peramaki@lohja.fi (under tiden 10-30.6.2021)


Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 23.7.2021 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-47-21. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo Stad, Lokalcentralen
Adress: Liessaarigatan 2, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb