Lokalvårdare - Mariehamns stad

VÅR VERKSAMHET
Lokalserviceenheten ansvarar för lokalvården i Mariehamns stads fastigheter. Vi sköter den interna servicen i enlighet med uppgjorda serviceavtal. I vårt team jobbar 47 personer i fastigheter så som dagis, skola, äldreomsorg, kontor, bibliotek och övriga lokaler där staden bedriver verksamhet.

ROLLEN
Du kommer som lokalvårdare vara en del i vårt lokalvårdarteam. Du kommer att ha en förstahands placering i en fastighet men arbete i andra fastigheter kan förekomma vid behov. På din station planerar och genomför du självständigt lokalvården i enlighet med gällande serviceavtal för fastigheten. Vi jobbar med moderna och ergonomiska arbetsredskap och vi arbetar både maskinellt och manuellt i våra fastigheter.

DINA KVALIFIKATIONER
Utbildning inom lokalvård och/eller goda erfarenheter inom lokalvård är meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal är ett krav och vi ser gärna att du även kan läsa/ta emot skriftlig information. Hygienpass är meriterande.
Du behöver inneha B-körkort och tillgång till egen bil.

DIN PROFIL
Du ska vara ansvarsfull, noggrann, flexibel och pålitlig. Du ska vara bra på att planera din tid och att ta egna initiativ. Du jobbar bra både självständigt och i grupp.

TJÄNSTERNA
Tre lokalvårdare 100% av heltid
1 person med placering inom skola
1 person med placering inom dagis/ungdomsgård
1 person med placering inom äldreomsorg

ARBETSTIDER
Måndag till fredag, enligt schema.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ulrika Carlsson, ulrika.carlsson@mariehamn.ax 018-531229
Mikaela Sundström, mikaela.sundstrom@mariehamn.ax 018-531234

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Personalkansliet, Lokalservice

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Torggatan 17, 22101 Mariehamn

Rekommenderade jobb