Skip to main content
test
Lokalvårdare, Regnbågen - Sibbo kommun

Är du aktiv, har eget initiativ och är positiv? Vad fint! Denna arbetsplats kan vara just för dig.

Vi söker nu en LOKALVÅRDARE för en ordinarie befattning för tiden 1.7.2022 - 31.5.2023 eller med början enligt överenskommelse.

Regnbågen är ett hemtrevligt vårdhem med 32 platser för äldre. Vi fungerar också som en stödenhet för terminalvården.

Enhetens verksamhetsidé baserar sig på att de boende ska kunna uppleva en individuellt anpassad, högklassig och aktiv vardag. De boendes närmaste är en naturlig del av vår gemenskap. Vår kunniga och entusiastiska personal är uppmuntrande och självstyrande i arbetet. Vi uppskattar varandras kunnande och vill utveckla och lära oss nya saker tillsammans. Vi ser mångfalden som en resurs, rikedom och möjlighet.

Behörighetskraven för befattningen är lokalvårdarexamen samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och tillräckliga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi värdesätter kunskaper i teamarbete och kundbetjäning samt en positiv och självständig inställning till arbete. Erfarenhet av lokalvårdarens arbete räknas som merit.

Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Sote avtal, och en prövotid på sex månader tillämpas. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2030,77 e + eventuella skift- eller arbetserfarenhetstillägg. Arbetet är tvåskiftsarbete och för uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vänligen lämna in ansökningarna senast 5.7.2022 kl. 16 via den bifogade länken eller på vår webbplats www.sipoo.fi/se/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/regnbagen/
https://www.facebook.com/HoivayksikkoSateenkaari

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger tf. avdelningsskötare Sirpa Partanen 040 191 4510 eller sirpa.partanen(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Social- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för äldre

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Kaakkumäentie 1-3, 04600 Mäntsälä
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb