Skip to main content
test
Lukion apulaisrehtori - Karleby stad

KOKKOLAN SUOMALAISEN LUKION APULAISREHTORIN VIRKA

Kokkolan suomalaiseen lukioon haetaan virka-apulaisrehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Kokkolan suomalainen lukio on 700 opiskelijan yleislukio, jolla on luonnontieteen ja teknologian erityinen koulutustehtävä.
Apulaisrehtori työskentelee lukion hallinnossa rehtorin työparina ja alaisena. Viran tehtäviin kuuluu apulaisrehtorin muiden tehtävien lisäksi erityisen koulutustehtävän sekä paikallisen elinkeino- ja työelämäyhteyksien koordinointi ja kehittäminen.

Apulaisrehtorin työaika vastaa rehtorin työaikaa, joka on KVTES:n mukainen toimistotyöaika. Apulaisrehtorin opetusvelvollisuus ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävään edellytetään opetushenkilöstön kelpoisuusasetuksen mukaista suomenkielisessä lukiossa toimivan rehtorin kelpoisuutta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.
Toistaiseksi täytettävien virkojen osalta noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Markku Anttila puh. 044 5767 673
s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Torikatu 43, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb