Lukion eritysopetuksen  ja opinto-ohjauksen lehtori, Haukilahden ja Etelä-Tapiolan lukiot

Lukion erityisopettajan ja opinto-ohjaajan tehtävät Haukilahden ja Etelä-Tapiolan lukioissa

Koulun nimi ja osoite: Haukilahden lukio, Tekniikantie 3, 02150 Espoo ja Etelä-Tapiolan lukio, Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion erityisopettajan ja opinto-ohjauksen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kilen taitoa, koska valittu ohjaa myös IB-linjan opiskelijoita.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
- Kykyä ja halukkuutta rakentaa lukion yhteisöllisyyttä
- Lukiokokemusta
- Riittävää tietoteknistä osaamista
- Tulla toimeen erilaisten opiskelijoiden ja ihmisten kanssa

Haukilahden lukio on innostava ja aikaansaseuraava hyvätasoinen n. 500 opiskelijan espoolainen lukio. Lukio sijatsee hyvien kulkuteyksien varrella Aalto-yliopiston kampuksella. Joustavat tilaratkaisut ja ja yliopiston läheisyys mahdollistavat kannustavan oppimisympäristön ja tiiviin yhteistyön korkea-asteen kanssa.

Etelä-Tapiolan lukiossa on noin 570 opiskelijaa. Etelä-Tapiolan lukio on mukava ja opiskelusta innostunut aktiivinen yhteisö, jossa vallitsee hyvä Etis-henki. Työ on yliopistosuuntautunutta ja ylioppilaskirjoitustuloksemme maan huippua. Lukiossamme toimii IB-linja.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5600 opiskelijaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat;
Haukilahden lukion rehtori Pekka Piri, 050-5906327, pekka.piri@espoo.fi
Etelä-Tapiolan lukion rehtori Anni Virnes, 040-6393990, anni.virnes@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus, Lukiolinja, Haukilahden lukio
Osoite: Tekniikantie 3, 02150 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.