test
Lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtori, Espoonlahden lukio - Esbo stad

Haemme yhteiskuntaopin ja historian virkaan työstään pitävää ja opiskelijoiden oppimisesta kiinnostunutta opettajaa. Työhän kuuluu molempien oppiaineiden opintojaksojen opettamista.

Espoonlahden lukio eli Jylla on perinteikäs ensi lukuvuonna satavuotta täyttävä kielipainotteinen yleislukio. Suuresta 600 opiskelijan lukumäärästä huolimatta olemme Espoonlahden oma ”kyläkoulu”, missä kyselyiden perusteella viihtyvät niin opiskelijat kuin opettajatkin. Painotamme Jyllassa yhteisöllisyyttä, minkä uskomme luovan parhaan oppimis- ja työskentely-ympäristön. Opiskelijoiden ja henkilöstön korkea motivaatio on näkynyt viime vuosina erinomaisina ylioppilaskirjoitusten tuloksina. Pian valmistuvalla metrolla lukiomme viereen pääsee helposti myös Helsingin suunnalta.

Koulun nimi ja osoite:
Espoonlahden lukio
Opettajantie 3, Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytämme opetuskokemusta lukiossa ja laaja-alaista näkemystä lukiosta painotuksen huomioivana ainerajat ylittävänä yleissivistävänä oppilaitoksena. Tehtävä vaatii määrätietoista itsensä ja opetuksen kehittämistä. Hakemallamme opettajalla on kykyä omaksua uusia tietotekniikan taitoja ja halua hyödyntää sitä opetuksessa. Tehtävässä onnistumiselle edellytyksenä ovat hyvät vuorovaikutustaidot ja taito tuoda omia näkemyksiä ja niiden perusteluja esiin.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota, ja ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja lukiokoulutuksen opiskelijoille. Kaikissa Espoon lukioissa on yleislinja ja lisäksi niissä on erilaisia painotuksia, linjoja tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä erityistehtäviä, jotka vaikuttavat mm. opintojaksojen tarjontaan. Painotuksiin ei ole erillisiä valintakriteereitä. Sen sijaan lukiolinjojen ja erityislukioiden opiskelijavalinnassa noudatetaan erillisiä valintakriteereitä. Kahdessa lukiossa on myös lukiokoulutuksen valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 6000 opiskelijaa.

Lisätietoja

http://jylla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Juha Kivioja
juha.kivioja@espoo.fi
043 8258416

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Toisen asteen koulutus, Espoonlahden lukio

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Opettajantie 3, 02360 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb