Lukion ja perusopetuksen lehtori - Kouvolan kaupunki

Lukion ja perusopetuksen lehtori

Haemme Kuusankosken lukioon lukion ja perusopetuksen lehtorin viransijaista ajalle 7.8.2019-31.5.2020. Tehtävään kuuluu lukion venäjän ja ruotsin kielen opetusta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry, www.kouvola.fi

Rehtori Riitta Mutru, riitta.mutru@kouvola.fi, p. 0206157206

Kasvatus ja opetus, Lukiot, Kuusankosken lukio
Osoite: Valtakatu 46, 45700 Kuusankoski

Kuusankosken lukio on 30 opettajan ja noin 320 opiskelijan lukioyhteisö. Lukio on peruskorjattu reilu vuosikymmen sitten ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuusankosken keskustassa. Kuusankosken lukio on mukana lukiokoulutuksen kehittämisverkostossa ja Liikkuva opiskelu - toimintaa on ollut jo kahden lukuvuoden ajan.
Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan