Skip to main content
test
Lukion lehtori historia ja yhteiskuntaoppi - Rovaniemen kaupunki

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUT
julistaa haettavaksi

Toistaiseksi 1.8.2023 lukien
- Lehtorin viran. Opetettavat aineet historia ja yhteiskuntaoppi. Viran sijoituskoulu on Ounasvaaran lukio.

Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten (986/1998) 4. luvun 10 §:n perusteella. Pätevyyden osoittavat todistuksen tarkistetaan mahdollisessa haastattelussa.

Valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämishalukkuutta ja aloitteellisuutta. Lisäksi edellytämme monipuolisia taitoja pedagogiikasta sekä oppilas- ja hyvinvointi lähtöistä työotetta ja opetussuunnitelman hyvää tuntemusta. Eduksi luetaan hyvät tiedot toimialasta ja sen kehityksestä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Viran täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä,

Hakuaika päättyy 6.2.2023 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§). Vakituiseen toimeen valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.

Rovaniemellä 23.1.2023
KOULUTUSPALVELUT

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

-

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus, Ounasvaaran lukio

www.rovaniemi.fi


Osoite: Kairatie 75, 96190 Rovaniemi

Rekommenderade jobb