Lukion matematiikan ja kemian lehtori - Kouvolan kaupunki

Lukion matematiikan ja kemian lehtori

Haemme Kouvolan Yhteislyseoon matematiikan ja kemian lehtoria viransijaisuuteen ajalle 7.8.2019-12.5.2020. Tehtävään kuuluu matematiikan (A-taso) ja kemian opetusta lukion vuositasoilla 1-3.

Tehtävään vaatimuksena on lukion matematiikan ja kemian lehtorin pätevyys. Koeaika on neljä (4) kuukautta.
Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.
Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Hakuaikaa on jatkettu vähäisen hakijamäärän vuoksi, aikaisemmat hakijat huomioidaan.

Kouvolan Yhteislyseo on n. 45 opettajan vireä työyhteisö. Matemaattisten aineiden opettajat muodostavat oman aineryhmänsä, joiden sisällä voidaan kolleegiaalisesti ratkoa ongelmia ja haasteita. Opettajiemme työolosuhteet ovat nykyaikaiset ja työntekijällä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja työmenetelmiään.

Kouvolan Yhteislyseo on n. 670 opiskelijan päivälukio Kouvolan keskustassa. Lukio toimii juuri remontoiduissa ja osittain uudelleen rakennetuissa tiloissa. Lukiossa opiskelija voi valita Studies in English- opintoja, kuvataiteen ja liikunnan erikoistumisopintoja ja laajoja musiikin opintoja. Yhteislyseossa kansainvälisyyttä toteutetaan useilla ulkomaille suuntautuvilla opintomatkoilla mm. Venäjälle, englantia puhuviin maihin, Itävaltaan, Espanjaan ja Puolaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry, www.kouvola.fi

Ville Peltola, ville.peltola@kouvola.fi, p. 0206155492
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus, Kouvolan yhteislyseo
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan