Lukion opinto-ohjaajan virka - Kotka Stad

Lukion opinto-ohjaajan virka

Kotkan opetustoimessa on haettavana lukion opinto-ohjaajan virka täytettäväksi toistaiseksi 1.8.2019 lukien.

Ensimmäinen sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Karhulan lukio, jossa on 400 opiskelijaa. Karhulan lukio sijaitsee Karhulan keskustassa samoissa tiloissa Karhulan koulun kanssa.

Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. opiskelijoiden ohjaus ja opetus lukiossa, henkilökohtaisten opintosuunnitelmien ohjaus, ylioppilaskirjoituksiin liittyvä ohjaus, ammatinvalinnanohjaus, laaja yhteistyö sekä lukiossa että yhteistyötahojen kanssa. Myös lukiosta jo valmistuneiden vailla jatko-opintopaikkaa olevien jälkiohjaus kuuluu opinto-ohjaajalle.

Tehtävään valittavalta toivotaan lukiokoulutuksen hyvää tuntemusta, hyviä tvt-taitoja, kokemusta digitaalisista työympäristöistä, kokemusta ja ajantasaista tietoa digitaalisista ylioppilaskokeista sekä jatko-opinto-ohjauksesta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää otetta työhön. Työ edellyttää tiimityötaitoja toisen opinto-ohjaajan, opettajien, erityisopettajan sekä opiskeluhuollon henkilöstön kanssa. Tehtävässä toivotaan lukion linjojen, matemaattis-teknologinen linja ja yrittäjyyslinja, vuoksi kiinnostusta yrittäjyyskasvatukseen, työelämä- ja korkeakouluyhteistyöhön sekä kansainväliseen yhteistyöhön.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.kotka.fi
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tiedusteluihin vastaa Karhulan lukion rehtori Kristiina Juvonen, puh. 040 758 3953 tai sähköpostitse kristiina.juvonen@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Merikaupunki Kotka on kansainvälinen satamakaupunki, joka tunnetaan myös palkituista puistoistaan. Seudun suurin työnantaja, Kotkan kaupunki, pitää huolta työntekijöistään monin tavoin. Henkilöstöä ja esimiehiä koulutetaan suunnitelmallisesti ja tarjolla on monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kaupunki panostaa myös henkilöstön ja esimiesten vertaistoimintaan sekä osaamisen jakamiseen. Kotkan upea merellinen asuinympäristö luo hyvinvointia ja tarjoaa lukuisia harrastusmahdollisuuksia myös vapaa-ajalla. Bonuksena lyhyt, reilun tunnin matka pääkaupunkiseudulle.

Tutustu työnantajaan